top of page
Brochurer
Betjeningsvejledning
Udlægger_for_Redskabsbærer-removebg-prev

Udlæggerkran

                    Udlæggerkran.

 
Lav på splitsekund din redskabsbærer om til en hurtig og effektiv læggemaskine for belægningssten , kantsten eller fliser.
Flere brolæggere har fundet ud af den kæmpefordel, der ligger i at bruge denne type maskine , der med sin knækstyring , hydrauliksystem og prisleje er fuldendt egnet til den slags arbejde.
Systemet har været afprøvet igennem 20 år (se vidio).
Vi har dog moderniseret kranen meget siden og er i stand til at levere denne complet med hydraulikslanger og lige til at montere på en A-ramme på din makine til en yderst gunstig pris.
Hvis du køber en ny eller brugt redskabsbærer, vil vi anbefale at købe en robust maskine med motorkraft på mindst 30 HK og med fire hydraulikudtag, tryk ca. 180-200 bar.
Vore hydraulikslanger er normalt forsynet med 1/2" hanstik ,andre typer kan skaffes efter ønske.

LS Brolægning kom for ca. 15 år siden og spurgte om vi kunne hjælpe ham, han havde en ide om at ændrer sin redskabsbære/fejemaskine til en læggemaskine.

Vi påbyggede en udlæggerarm, monteret på maskinens A-ramme og tilsluttede hydraulikcylinderen til maskinens firedobbelte hydraulikudtag.

Maskinen har kørt løbendet i de 15 år og med Oksbøl Maskinfabriks nye tang "Mega 1H2" lægger LS brolægnings idag op til 80 m2  sten i timen.

Økonomisk har denne løsning, incl. maskine ikke kostet LS Brolægning mere end ca. Kr. 65.000,-

(Se video på siden Mega1H2)

Udlæggerkran complet med Mega1H2 tang        V.nr. 110026B

Udlæggerkran (alene)                                              V.nr. 110026

Udlægger_f-removebg-preview.png
bottom of page